BAŞKAN SAVAŞ’IN ‘RAS-EL SENİ’ MESAJI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hz. Muhammed’in (S.a.v) Mekke’den Medine’ye hicret tarihini esas alan, Hicri takvime göre yılbaşı kabul edilen ve Alevi vatandaşların kutladığı ‘Ras-el Seni’ heyecanına yayımladığı bir mesaj ile ortak oldu.

Başkan Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ‘Ras-el Seni’ ile ilgili olarak yayımladığı mesajda, “Hatay her anlamda olduğu gibi farklılıklarıyla da özel bir şehir. Bu şehrin bir evladı olmak ise her birimiz için bir mutluluk kaynağıdır. Her dinden ve mezhepten vatandaşlarımızla özel günlerimizi bir arada kutlamanın gururunu paylaşıyoruz. Alevi hemşehrilerimizin her yıl kutlayarak karşıladığı, Hicri Takvimin ilk günü sayılan ‘Ras-el Seni’nin dünya barışına ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.