CHP İlçe Yönetiminden İyi Parti Yönetimine Nezaket Ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in görüşmesinin yerelde yansımaları sürüyor.  CHP İskenderun İlçe Yönetimi İskenderun İYİ Parti Teşkilatını ziyaret etti. Hatırlanacağı üzere; CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Bülent Bozdoğan da İYİ PARTİ ziyareti kent gündemini oluşturmuştu.

Yerel siyaset ve genel gelişmeler üzerine sohbet eden CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yöneticileri, İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Zafer Kıvrak ve yöneticilerini ilçe binasında ziyaret ederek yerel seçimde birlikte yapacakları çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

“Söz konusu memleket olunca asgaride birleşmek ve bu kenti layık olduğu yere taşımak için hepimizin elini taşın altına koyması gerekir. Biz bu yolu sizlerle birlikte kol kola yürümekten mutluyuz” diyen CHP ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu, İskenderun’un beş yılının kayıp olduğuna işaret etti.

İskenderun’un 5 yıldan bu yana hizmet alamadığına işaret eden Mansuroğlu, Siz, biz değil ortak çalışma şiarındayız” dedi.

“Harami Cenahına Karşı Dik Duracağız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ PARTİ İlçe Başkanı Zafer Kıvrak, ortak çalışma sonucunda yerel yönetimlerde büyük başarı sağlayacaklarına inandığını söyledi.

Zafer Kıvrak, İskenderun belediyesinin Hatay genelinde büyük önemi olduğuna ve bu seçimin ideolojik bir yanı kalmadığını vurgulayan Başkan  Zafer Kıvrak; “Harami cenahına karşı bugünde ve yarında dik duracağız ve yan yana olacağız. Bu koltuğu yüreğinde merhamet ve Allah sevgisi, memleket sevdası olan birine teslim edeceğiz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.