Tansel Eren Gönülleri Fethetti… Eserlerini Lösemili Çocuklar Yararına Sattı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın Payas ilçesinde demir çelik pazarlama işinde faaliyet gösteren İşadamı Sabit Eren’in eşi Tansel Eren, iki yıl önce kanserden kaybettiği kız kardeşi Sonsel’in anısına, Lösemili çocuklar yararına Rölyef sergisi düzenledi.

Payas Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde düzenlenen 58 rölyef eserin sergilendiği Lösemili Çocuklar yararına düzenlenen sergiye, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ile Payas Belediye Başkanı Bekir Altan da katıldılar.
Tansel Eren’in uzun uğraşları sonucu hazırladığı 58 el emeği göznuru eserin bulunduğu Rölyefler herkes tarafından çok beğenilirken, serginin lösemili çocuklar yararına olması ise herkesi fazlasıyla duygulandırdı.
Çok sayıda sanayici işadamının da katılarak destek verdiği Tansel Eren’in rölyef eserlerinin bulunduğu sergide, çok sayıda hayırsever eserleri satın alarak Lösemili Çocukların hayata tutunmasına destek verdi.
İşadamı Sabit Eren ve eşi Tansel Eren’in konukları birlikte karşıladıkları sergideki eserler herkes tarafından çok beğenildi.
Teşekkür konuşması yapan Tansel Eren, kanserle mücadeleyi kız kardeşi Sonsel’de yaşadıklarını ve kanserden kaybettikten sonra da anısına bir sergi açarak elde edilen geliri Lösemili çocuklar yararına kullanma kararı verdiğini söyledi. Konuşması sırasında duygulanan Tansel Eren, katılarak destek veren herkese teşekkür etti.
Tansel Eren, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a hırka motifli rölyef eserini hediye etti.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Lösemili çocuklar yararına sergi açan Tansel Eren’e teşekkür etti.
Protokol üyeleri ve katılımcılar sergiyi gezerek beğendikleri tabloları satın alarak Lösemili çocukların hayata tutunmalarına, sağlıklarına kavuşmalarına katkı sundular.

    

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.