ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ CEREN DAMAR İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Çankaya Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel (27), Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü Hukuk Fakültesi’nde sınavda kopya çekmekten hakkında tutanak tuttuğu 4. Sınıf öğrencisi H.İ.H tarafından canice öldürülmüştü.

Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü Hukuk Fakültesi’nde sınavda kopya çekmekten hakkında tutanak tuttuğu 23yaşındaki öğrencisi tarafından öldürülen Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel (27) için fakülte önünde tören düzenlendi. Törende Ceren Damar’ın Dışişleri Bakanlığı’nda görevli diplomat eşi Levent Şenel, karısının tabutu başından bir an olsun ayrılmadı.

Bugün,  Araştırma Görevlisi Ceren Damar için fakülte önünde tören düzenlendi. Hukuk Fakültesi öğrencileri ve akademisyenler ile Damar’ın yakınlarının katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı. Damar’ın ailesi, sevenleri ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Fakülte girişinde bulunan taziye masasına karanfiller ve Damar’ın fotoğrafları konuldu.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, bu menfur saldırı ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Nehir mesajında; “Gencecik bir akademisyen Ceren Damar ‘ı vahşice bir saldırı sonucunda kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Genç akademisyen kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.” İfadelerine yer verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.