Karlı Amanoslardan yılın son uçuşu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

FlyTürk Havacılık Kulübünce düzenlenen etkinlikte, yamaç paraşütçüleri Amanos Dağları zirvesinde buluştu. Etkinlik kapsamında uçuş yapanlar, Anıt Meydanı önündeki düzlüğe iniş yaptı. 

Kulüp yöneticisi Yılmaz Verim ve Mehmet Karaömer, yaptığı açıklamalarda, 2018 yılının son uçuşunu yapmak için program yaptıklarını söyledi. 

Karla kaplı Amanos dağlarından iniş yaptıklarını belirten Verim, “Arkadaşlarla burada ilk uçuş heyecanı yaşamak isteyenleri uçurduk. Bu uçuşla 2018’i geride bırakacağız. Güzel bir uçuş oldu. Karlı dağlardan uçmak çok güzel.” dedi.

İsmail Zeytun ise güzel bir havada uçma fırsatı bulduklarını aktararak, “İskenderun her zamanki gibi çok güzeldi. Bu duyguyu herkesin yaşamasını çok istiyorum. Bu sporu 2 yıldır yapıyorum. İlk gün heyecanıyla devam ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

İlk defa uçmanın keyfini yaşayan üniversite öğrencisi Furkan Tuncer de “Uçarken insan kendini gökyüzünde özgür hissediyor.” diye konuştu. 

Süleyman Çiftçi de yılın son günü çok güzel bir etkinliğe katıldığını kaydetti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.