Pakize Ulutaş Kurtul: Yeni yıldan umut ve beklentilerimiz var

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Başkanı V. Pakize Ulutaş Kurtul, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanının yaşandığına işaret etti.

İlçe başkanı Vekili Pakize Ulutaş Kurtul, açıklamasının devanımda şu görüşlere yer verdi:

“Her yeni yıl, başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha rahat bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır.
Milletçe, üzüntü ve sevinçleriyle bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanım yaşıyoruz.

2019 yılının milletimize ve dünyaya barış, huzur ve refah getirmesini, toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hâkim olmasını temenni ediyorum.

Fert ve millet olarak 2019 yılına dair beklenti ve umutlarımız ise; ilçemizin ve ülkemizin kalkınması, refahı, sükûnu, huzuru, birliği ve dirliğidir. Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2019 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ilçemize, ülkemize ve Hataylı hemşerilerimize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni eder, ilçemizde görev yapan sivil, asker, tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, STKların, basın mensuplarının ve saygıdeğer İskenderunluların yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluk diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.