İskenderun Gençlik Merkezi’nden “Cevabı Sende Arıyorum” projesi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gençlik Merkezinin başlatmış olduğu en yeni projesi “Cevabı Sende Arıyorum” , Çarşamba akşamı Gençlik Merkezinin Has Odasında başladı. Cevapların arandığı ilk konuk olan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in katılımıyla gerçekleşen program sıcak ve gönülden yapılan sohbetlerle şenlendi.

Gençlik Merkezinin gönüllü gençlerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik genç grupla kucaklaşan Kaymakam Yönden gençlerden büyük ilgi gördü. Gençlerin aradığı cevapları vermek için kimi zaman güldüren kimi zaman hayat tecrübeleri hakkında samimi konuşmalar yapan Yönden, gençlere “Ne olursa olsun pes etmeyin, vazgeçmeyin, her şey istediğimiz gibi olmayacak ama doğru olandan şaşmayın.” Öğüdünde bulundu.

Aldığı eğitimden başlayarak göreve başladığı ilk günden bu yana hem Kaymakamlık hayatı hem de özel hayatı konusunda birçok hayat tecrübesini gençlere samimi ve dostça anlatan Kaymakam Yönden, Gençlerin büyük hayranlığını ve beğenisini kazandı.

Çay ve ikramlıklarla sıcak bir ev ortamında sohbet havasında geçen bu keyifli akşamda açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadelere yer verdi;

“Bizler gençlerimizle, örnek hayatlarıyla ışık olacak ve onların sorularını en doğru şekilde cevaplayacak tecrübeli insanlarımızı buluşturmak istedik ve bu akşam ne kadar doğru bir proje başlattığımızı fark ediyorum. Bundan sonra her hafta Kaymakamımız gibi değerli insanlarımızı gençlerimizle buluşturup, onları merak ettikleri her alanda asıl kişisinden dinlemelerini sağlayacağız. Önce Sayın Kaymakamımıza sonra kıymetli gençlerimize teşekkür ediyor, kontenjan sıkıntısından dolayı katılamayan gençlerimizden özür diliyorum, onları diğer haftalarda ilk sıradan alacağımızı belirmekte isterim. İskenderun Gençlik Merkezi bu dönemde de gençlerin tabiri ile bomba gibi projelerle gençlerin gönlünü fethedecek. Öncelikle tüm ekibime, gönüllü gençlerimize ve tabi ki Sayın Kaymakamımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim.”  Şeklinde konuştu.”

Program sonunda,  gençlerle çektirdiği fotoğrafı çerçevelenmiş hali hediyesi takdim edilen Kaymakam Yönden hediye ve bu güzel akşamdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gençlik Merkezinden ayrılırken, gençlerde bir sonraki haftayı heyecanla beklediklerini belirttiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.