İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ KAZANACAĞIZ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Büyükşehir belediyesini almak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

AK Parti Hatay Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, seçim çalışmaları kapsamında geldiği kentimizde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ KAZANACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “2019 Mart ayında yapılacak seçimlere sıkı bir şekilde teşkilat olarak hazırlanıyoruz. AK Parti Hatay Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız İbrahim Güler ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunuyoruz. Önümüzdeki seçimler çok önemli. Ak Parti Hatay teşkilatımız bütün kurumlarıyla yerel seçimlere hazır. Ev ev, kapı kapı dolaşıp çok çalışacağız ” dedi.

MİLLETİMİZİN TEVECCÜHÜNÜ GÖRÜYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni mutlaka alacaklarını belirten Güler, “Allah’ın izniyle kazanacağız. Milletin derdini kendi derdi olarak görüp çözme noktasında irade gösteren bir teşkilatımız var. Ve bunu sahada Hatay Büyükşehir Belediyesi bizde olmamasına rağmen bunu net olarak milletimizin teveccühü ile görüyoruz.Hatay için büyük projelerimiz var.Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.