Arsuz Gözcüler Spor Kulübünün Dayanışma Gecesi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, eşi Selda Culha ile birlikte Arsuz Gözcüler Spor Kulübünün düzenlemiş olduğu “Dayanışma Gecesine” katıldı.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanı sıra, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Meclis Üyeleri, ilçenin önde gelen iş insanları da geceye katıldı. Sosyal, kültürel ve sportif alanlarda İlçeye katkı sunan bütün dernek ve kulüpler ile bir olduklarını belirten Başkan Culha, “ Gerek gençlerimizin profesyonel kulüplerde oynaması, gerek sağlıklı bir bedene sahip olması, gerekse kötü alışkanlıklardan uzak durması anlamında spor kulüplerimiz çok ciddi bir önem arz etmektedir. Gençlerimize bu anlamda bir zemin hazırlamaktadır. Ayrıca bu spor kulüplerinde yöneticilik yapmanın sıkıntısını, zorluğunu çok iyi biliyorum. Bu anlamda bütün spor kulüplerimizdeki yönetici arkadaşlarımızı kutluyorum. Çünkü gönüllülük temelli yaptıkları bir idarecilik vardır. Bu işler o kadar kolay değildir. Dışarıdan bakıldığı gibi değildir. Çok ciddi zorluklar taşımaktadır. Ve dışarıdan gelen gönüllü desteklerle yürümektedir. Bizlerde Arsuz Belediyesi olarak imkânlarımız ve yetkimiz ölçeğinde gerekli katkıları sunmaktayız. Sürekli sporcu kardeşlerimizin ve spor kulüplerimizin yanında durduk ve yanında durmaya devam edeceğiz. İlçemizde bulunan kulüplerin hepsi bizim için ciddi anlamda bir önem arz etmektedir. Biz bunların hepsini ayırt etmeksizin, eşit bir şekilde yanlarında durmaktayız. Ben başta şu anda gecesinde bulunduğumuz ArsuzGözcüler Spor Kulübümüz olmak üzere bütün kulüplerimizin çok başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum,” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.