“İnşaat Muhasebesi ve vergilendirme uygulamaları’ semineri

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İTSO Muhasebeciler Odası iş birliğiyle üyelere ‘İnşaat Muhasebesi ve vergilendirme uygulamaları’ konulu seminer verildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası iş birliğiyle düzenlenen ‘İnşaat Muhasebesi ve Vergilendirme uygulamaları’ konulu eğitim semineri yoğun ilgi gördü.

TÜRMOB Genel sekreteri Yahya Arıkan’ın da katıldığı seminerde ilk olarak söz alan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım; “Oda olarak eğitim ve toplantılara çok önem veriyoruz. Meslektaşlarımızı her konuda bilgilendirmenin gayreti içerisindeyiz. Mevzuatların sürekli değiştiği, çok fazla atlanabilme ihtimali olan konularda bizler üyelerimize yönelik eğitimlere ağırlık veriyoruz. Bu tür eğitimlerden istifade   edilerek eksikliklerimizi tamamlamamızlazım. Oda olarak meslektaşlarımızı en yetkili kişilerce bilgilendirmenin gayreti içerisindeyiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da eğitimlerimiz devam edecek. Teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde artık işlemlerimizin büyük bir bölümü internet üzerinde yapıldığı için bu tür eğitici toplantıları önemsiyoruz” dedi.

TÜRMOB Genel sekreteri Yahya Arıkan’da toplantıda söz alarak “Meslek mensupları olarak yaptığımız işin kalitesine önem vermeli, mükellefler ile Muhasebeciler arasında birlik ve beraberlikler sağlanmalıdır. Gerek mevzuat gerek diğer sorunların çözümü noktasında çaba sarf ediyoruz. Bizler başından beri uzlaşma ve diyaloga son derece önem veriyoruz. Ama hakkımız alınıyorsa sonuna kadar mücadele ederiz” dedi.

Toplantıya konuşmacı olarak katılan Yeminli Mali Müşavir İrfan Vural ise, ‘İnşaat Muhasebesi ve Vergilendirme uygulamaları’ konusunda katılımcılara sine vizyon destekli olarak bilgiler verdi.

Muhasebe Uygulamaları’  konusunda katılımcılara son çıkan mevzuatlarla ilgili sine vizyon destekli olarak detaylı bilgiler verdi.

Toplantı soru cevap şeklinde gerçekleşirken, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım. Yeminli Mali Müşavir İrfan Vural’a sunumlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edilirken, TÜRMOB Genel sekreteri Yahya Arıkana’da İskenderun Güvercini amblemli plaket edildi.

Toplantı sonunda ise Murat Erhan ve  Şahsen Yangın’a TÜRMOB Genel sekreteri Yahya Arıkan tarafından Mali Müşavirlik çalışma Ruhsatı belgeleri takdim edildi.

Toplantıya, İTSO Meclis üyeleri,  Adana Hatay ve çevre illerden SMMM Oda Başkanları, İTSO üyeleri, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve meslek mensupları katıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.