ATSİAD Anonim Şirketi Kuruldu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hedeflerinde “Büyük İşler Başaran Holding Olmak!”düşüncesiyle yola çıkan Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD), ATSİAD A.Ş’yi kurdu. ATSİAD A.Ş Kuruluşunu genişletilmiş toplantıda  yılbaşı kokteyli ile üyeleri ile paylaştı.

“Birlikten doğan güç” sloganıyla yola çıkan bölge işadamlarının bir araya gelerek kurduğu Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği, belirlediği hedeflere emin adımlarla ilerliyor.
ATSİAD A.Ş’nin kuruluşunun kutlandığı kokteyle, üyeler eşleriyle birlikte katıldılar.
ATSİAD A.Ş’nin kuruluş sürecinin tamamlandığını belirten Dernek Başkanı Yusuf Yılmaz, şirket yönetim kurulu başkanlığına, dernek yönetim kurulu üyesi İşadamı Haşim Sağır’ın getirildiğinin bilgisini verdi.
Şirketin birkaç proje üzerine yoğunlaştığını belirten Yılmaz, projelerde somut gelişme olmadan bilgi vermek istemediğine dikkat çekti ve Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği üyesi işadamlarının güç birliği oluşturarak kurduğu şirketin, gelecekte büyük işler başaran bir holding seviyesine gelmesi için çalışacaklarını söyledi.
ATSİAD A.Ş’nin kuruluşu ve yılbaşı münasebetiyle verilen kutlama kokteyli, İskenderun Belediyesi Musiki Derneği Yönetim Kurulu Üyesi udi Fatin Bereketoğlu ile yine aynı cemiyetin korosunda uzun yıllardır şarkılarını okuyan Nesrin Köybaşı’nın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla devam etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.