Kent ve Başkan Ödülü Adnan VURUCU’ya

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kent & Başkan Dergisinin, Akdeniz Bölgesini kapsayan Büyükşehir İlçe Belediyeleri kategorisinde, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği online anket sonuçlarına göre en yüksek oyu alarak ödül almaya layık görülen, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, oy veren tüm vatandaşlara teşekkür etti.

2014 Yerel seçimlerinden bu yana yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren ve her daim halkla iç içe kurduğu gönül bağıyla görevini başarıyla yürüten Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Kent & Başkan adlı Türkiye geneli yayın yapan aylık belediye haber dergisinin düzenlediği, Akdeniz bölgesindeki büyükşehir ilçe belediyeleri kategorisinde yapılan online anketlerde ismi en çok oy alan belediye başkanları içinde parlayan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ilk sırayı kimseye bırakmadı ve bu önemli ödülün sahibi oldu.

Layık görüldüğü ödül hakkında açıklamada bulunan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Akdeniz Bölgesinde bulunan Büyükşehir Belediyesine bağlı ilçeler arasında yapılan başarı oylamasında halkımız tarafından, En Başarılı İlçe Belediye Başkanı seçilerek böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmek, Belediye Başkanlığı çalışma hayatımda beni ve ekibimi mutlu etmiştir.

Belen uğruna çalışmaya başladığımız ilk günden beri o kadar zor şartlarda hizmet vermeye çalıştık ki imkânlarımızı sonuna kadar zorladık. Hasta ve borç batağına batmış bir belediyeyi düzlüğe çıkarmak aynı zamanda da vatandaşların hakkı olan hizmeti sunmak en büyük gayemizdi. Allah’a şükürler olsun ki alnımızın akıyla girdiğimiz her işten başarıyla çıkmayı başardık. Şimdi ise eskisinden daha güçlü, daha modern ve hizmete doymuş bir Belen yarattık. Her gün daha nasıl daha yararlı hizmetler yapabiliriz diye başlıyoruz güne, bu da kaçınılmaz bir başarıyı ve halkın memnuniyetini kazanmamızı sağlıyor.

29 Aralık’ta Bilecik’te düzenlenecek olan ödül töreninde, 2018 yılı Kent & Başkan Dergisinin kıymetli ödülünü almak, benim ve ekibim için büyük bir onur ve gurur kaynağıdır. Şimdiden oy kullanmış ve bizden desteğini esirgememiş tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.” Şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.