Savaş, CHP İlçe binasında partililerle buluştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP İlçe binasında partililerle buluştu. İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nun sunum konuşmasının ardından konuşan Başkan Savaş, 31 Mart Yerel Seçim Sabahı  mutlu bir sonuçla güne başlanacağının müjdesini verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş,  İl, İlçe ve tüm teşkilatlarıyla omuz omuza çalışarak başta Hatay Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Hatay’ın İskenderun, Arsuz, Samandağ, Defne ilçeleri başta olmak üzere yerelde iktidarı yakalayacaklarını  ifade etti.

İskenderun’da  partililere seslenen Başkan Savaş, parti içi kırgınlık ve küskünlüklerin bir kenara bırakılmasını isteyen Başkan Savaş, parti içinden birilerinin, adaylıkta adı sonlarda geçen kişileri Genel Merkezde görüştürdüğünü belirtti ve Küsecek bi,rlelri varsqa önce ben küsmeliyim öyleyse. Ama ben kimseye küsmüyorum. Allah için sizler de küsmeyin, kırılmayın, köşenize çekilmeyin. El birliği ile omuz omuza çalışap İskenderun’u da Büyükşehiri de alalım. Hatay’ın her köşesini geziyoruz. Öncelikle Beni Bu göreve Layık gören genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte Ankara’yı mahcup etmeden çalışacağız ve kazanacağız. Hepimizin bir amacı bu şehirde ve bu ülkede iktidar olmaktır. İktidar olmadan hiçbir şey yapamazsınız, bunun için bizim tüm eksikliklerimizi yapmamız için iktidar olmamız lazım” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.