CHP Parti Meclisi 4 Ocak’da toplanacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP’nin İskenderun adayı merakla bekleniyor! Yerel seçimlere yönelik aday belirleme çalışmalarını sürdüren CHP, İskenderun’da aday belirleme çalışmalarında ince eleyip sık dokuyor.  

4 Ocak’taki Parti Meclisi toplantısında “beşinci grup” adaylarını açıklayacağı söyleniyor. 4 Ocak’taki Parti Meclisi toplantısında; İzmir, Mersin ve Bursa’nın da bulunduğu çok sayıda adayın ilan edileceği öğrenildi.

4 Ocak’taki toplantının ardından 15 Ocak tarihine kadar Parti Meclisi’ni bir ya da iki kez daha toplayarak adaylarının tamamına yakınını açıklamayı planladığı belirtilen CHP’nin, İzmir ve İstanbul’da yönetimde olduğu ilçelerin adaylarını ise en son açıklaması bekleniyor.

Kimseyle polemiğe girmeden seçim propagandalarının yapılmasını istediği öğrenilen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkan Adaylarının siyasi çalışmalarına, milletvekilleri ve PM üyelerinin de sahaya inerek destek vermesini istedi.

Öte yandan CHP, İskenderun’da seçimin kaderini değiştirecek bölge olarak anılan; Akarca, Aşkarbeyli, Karayılan, Azganlık Mahallesi, Bekbele, Bitişik,  Denizciler, Sarıseki, Güzelköy ve çevresinden oy alabilecek potansiyel aday arayışında olduğu siyasi kulislerde dilendiriliyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.