YÖRESEL YEMEK YARIŞMASINDA KABAK BORANİ VE SAÇ ORUĞU YARIŞTI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

2.Liseler Arası Hatay Yöresel Yemek Yarışması’nda Samandağ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.

2.Liseler Arası Hatay Yöresel Yemek Yarışması Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Türkiye Aşçılar Ve Pastacılar Konfederasyonu öncülüğü ile düzenlendi.

Hatay’ın yöresel yemeklerinden; kabak borani ve sac oruğu ile yarışan 11 okuldan katılan gençler, becerileriyle de davetlilerin de ilgisini çekti.

Arsuz kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Yurtsever ve çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte konuşan  Kaymakam Musa Sarı, etkinliğe katkı sunan herkesi kutlayarak, yapılan her güzel çalışmanın destekçisi olacaklarını ifade etti.

Samandağ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Nimet Fahri Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ikinci, Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncülük ödülünü aldı.

2.Liseler Arası Hatay Yöresel Yemek Yarışması’nda Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nimet Fahri Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Samandağ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kırıkhan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Altınözü Sultan Abdulhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Reyhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yıldız Selahattin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yarıştı.

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.