Seval Kirmit Yazar “Zaman Kimseyi Beklemez”i okurla buluşturdu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Seval Kirmit Yazar’ın “Zaman Kimseyi Beklemez” adlı ikinci kitabı okurla buluştu.  İlk kitabı ‘Yaşam Parodisi’nden bir yıl sonra ikinci kitabını Yazar, ‘Zaman Kimseyi Beklemez’i İskenderunlu okurlarıyla buluşturan Palmiye Hastanesi Genel Koordinatörü Seval Kirmit Yazar, “Ruhuna ilham veren oğlum Ali Emre ve kızım İrem’e… Ve ruhuma ruhundan katıp beni ben yapan eşim Emir Selim’e. Ailemin daima yaşayacak Çınar’ı Babaannem Hatice Kirmit’e” diye ithaf ettiğini kitabı kitap için “benim ikinci bebeğim” diyor.

“Bir deneme kitabı” diye tanımladığı “Zaman Kimseyi Beklemez”de “Ara ara yazılarımın içinde kendi hayatımdan alıntılar aktardım sizlere. Ve kitabı bitirdiğinizde onlarca ansiklopedi bitirmişçesine bilgi doygunluğu hissedeceksiniz içimizde… Hayat gerçekleştirmeyi en çok istediğimiz hayallerimizin peşinden gitmektir” diyen Seval Kirmit Yazar, Park Forbes’de bir kafede kitaplarını imzaladı.

Okurlarıyla buluşarak ‘Zaman kimseyi beklemez’ adlı ikinci kitabını imzalayan Seval Kirmit Yazar,  “İlk kitabım Yaşam Parodisi’ geçen yıl Ekim ayında okurla buluştu, ikinci kitabım ‘Zaman kimseyi beklemez’ benim aynı zamanda ikinci bebek heyecanı diyorum ben buna. Yine deneme kitabı. Bu defa kurgu katarak, hem anı, hem de öykü tadında bir deneme kitabı yazdım” dedi.

İskenderunlu kitapseverlerin ilgi gösterdiği imza gününde Seval Kirmit Yazar’ı Diş hekimi eşi Emir Selim Yazar da yalnız bırakmadı.

Yazar’ın imza gününe kızı İrem’in sınıf arkadaşları ve Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Mustafa Uçan ve öğretmenlerle imza gününe katılması, öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtlaması imza gününe ayrı bir anlam kattı.

Seval Kirmit Yazar’ın Zaman Kimseyi Beklemez adlı kitabı imza gününe İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İlçe yönetimi, MHP İlçe Belediye Meclis Üyeleri ve kitapseverler ilgi gösterdi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.