AK PARTİ HBB’DE GÜLER’İ GÖSTERDİ. İBRAHİM GÜLER KİMDİR?

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,   31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesi Hatay’daBelediye Başkan adayı olarak İbrahim Güler’i gösterdi.

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM GÜLER KİMDİR?

1976 Reyhanlı Doğumlu 1997 Gazi Üniversitesi, AnkaraTicaret ve Turizm Eğitim Fakültesi 2017 Anadolu Universitesi, Adalet bölümü 1997-2005 Edirne, Ş.Urfa ve Hatay’da öğretmenlik 2005 Güler Uls. Taş. Firma ortak ve müdürü 2012 Ak Parti Antakya İlçe başkan yardımcısı 2012 IBC Güler Dış Tic. 2013 Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2014 Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yapan Güler,  2014 Hatay RORO Yönetim Kurulu Başkanıdır. (Ortadoğu Süveyş’in güneyine Ülke karayolu İhracat ve Lojistiğini bağlayan tek düzenli RORO hattıdır.) 2015 Ak Parti Milletvekilliği aday adayı 2018 Ak Parti Hatay İl Başkanı (Hala devam etmektedir.)

İyi derece Arapça, orta derecede İngilizce, orta derecede ise Almanca bilen Güler, Evli 5 Çocuk Babası olan İbrahim Güler, HBB Adayı olarak açıklanmasının ardından Hatay’ın tüm ilçelerinde seçim çalışmalarına daha da hız verdi.

İbrahim Güler “Hatay’ın sorunlarını bilen bir kişi olarak bizlere tevdi edilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için çalışmalar ve ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Kazanmamız durumunda Hatay’ın sorunlarını bilen kişiler olarak ekibimiz ile birlikte istişareler ile ilimize faydalı hizmetler vermenin gayreti içerisinde olacağız. Projelerimizi anlatmak için bu tür ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesinde yapılan hizmetlerin alınması noktasında hataları, yanlışları görerek ve bu hatalara bu yanlışlara düşmeden devam edeceğimizi ifade etmek isterim. Bizler etik ve estetik bir belediyecilikten bahsediyoruz. Bu şekilde ilerleyeceğiz. Hesap verilebilir, istişare edilmiş, projelerin öncelikleri belirlenmiş, Hatay ve ilçelerin gerçek ihtiyaçları planlanmış şekilde ve projenin başından sonuna kadar toplumun tüm dinamikleriyle istişareler sonucunda hesap verilebilir şeffaflıkla ilerlemeyi hedefliyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.