Öğrendiklerini üç boyutlu tasarıma dönüştürdüler

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Simya Koleji sözel dersleri eğlenceli hale getirerek çağın gerekliliklerine uygun eğitim vermeye devam ediyor. Bekir Ayaz ve Sidret Deniz Özkan koordinasyonunda yeni nesil eğitim ile alakalı çalışmalar yapan Simya Koleji, sunuş yönteminin klasikliğinden kurtularak yapılandırmacı yaklaşım ile eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürüyor.

Önce insanı baz alan eğitim modeliyle ile mutlu öğrenci ve mutlu nesiller yetiştirmeyi hedefleyen Simya Koleji 7.sınıf öğrencileri sosyal bilgiler dersinde Bekir Ayaz öncülüğünde Kültür ve Miras konusunda öğrendikleri bilgileri üç boyutlu tasarım haline getirdiler. Yaparak ve yaşayarak öğrenme ile bilgileri kalıcı hale gelen öğrenciler Osmanlı’nın kuruluşu, gelişimi, İstanbul’un fethi gibi konularda geliştirdikleri materyaller ile sözel ve soyut kalan konularda bilgileri somutlaştırdılar. Çocuklar, yaptıkları çalışmaları sergileyerek beğeni kazandılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.