Muhtar Gözüküçük’ten Başkana teşekkür

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fen işleri müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirtti.

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Modern Evler Mahallesi şehit astsubay İlker Düzova Caddesi üzerinde yeni kaldırım çalışması yapıyor.

SORUNLAR İVEDİLİKLE ÇÖZÜLÜYOR

Başlatılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Seyfi Dingil,”bu bölgede vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine yeni bir kaldırım çalışması başlattık. Muhtarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri anında değerlendiriyor, sorunları belediyemizin imkânları ölçüsünde çözüme kavuşturuyoruz. Mahalle muhtarlarıyla her zaman iletişim ve istişare halindeyiz. Böylelikle çalışmalarımıza bu çerçevede yön verip, sorunlara etkili ve kalıcı çözümler getiriyoruz “dedi.

ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ

Modernevler Mahallesi muhtarı Mehmet Mustafa Gözüküçük ise  “Şuanda mahallemizde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sorunlarımızı her zaman yerinde tesbit edip, çözümler bulan Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.