“MARİNA PROJESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderu’da hayata geçirilmesi planlanan Marina Projesi, Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında yapılan toplantı ile değerlendirildi.

18 Aralık 2018 Salı günü saat 11.30’da İskenderun Deniz Ticaret Odası’nda icra edilen toplantıya; Hatay Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, İskenderun Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve diğer yetkililer katıldı.

 

Toplantı esnasında ilimiz genelindeki özel tekne turizm potansiyelinin araştırılması, marina, yelkencilik ve özel tekne onarım merkezi kurulması için uygun kıyıların tespit edilmesi ve Hatay genelinde yat turizminin geleceği ile ilgili yol haritası çizilmesi ile ilgili hususlar istişare edildi.

Vali Doğan, Hatay ilimizin turizmden hak ettiği payı alması için gereken gayreti gösterecekleri ve bu doğrultuda hazırlanan projeleri destekleyecekleri yönünde kısa bir açıklama yaparak, ilimiz genelinde Turizm sektörünün canlandırılması yönünde yoğun bir mesai yapılacağının sinyalini verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.