İSKENDERUN’DA CHP ADAY ADAYI BOZDOĞAN’DAN İYİ PARTİ ZİYARETi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, İYİ Parti Genel Merkezi’ndeki görüşmesinin yankıları tüm Türkiye’de olduğu gibi İskenderun’da ses getiriyor. CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Bülent Bozdoğan, İskenderun İyi Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler konusunda görüş alışverişinde bulunan Ahmet Bülent Bozdoğan, “CHP aday adayıyım. İttifak içerisinde olduğumuzdan dolayı İYİ Partiden destek istiyorum.” Diyerek konuk olduğu İYİ Parti’de iyi karşılandı.

Bozdoğan, “Toplumsal barış, huzurlu ve yaşanılabilir bir kent anlayışını birlikte bu kentte inşa edeceğiz. Toplumsal barış ve umudu sağlamak için daha da güçlü olmalıyız. Ve biz, CHP ve İYİ Parti olarak İskenderun’da güçlü, Hatay’da güçlü, Türkiye’de güçlü olacağız. CHP ve İYİ Parti olarak geleceğe umutla bakıyoruz.” Dedi.

Atatürk’ün “Yurtta Sulh Cihanda Sulh”  sözünün özüne ve manasına dikkat çeken İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Bülent Bozdoğan, “İttifakın Aday Adayı olmak istiyorum.” Diye konuştu.

Bozdoğan’ın İYİ Partililerle buluşması siyaset ve dost meclisi havasında geçti. Toplum barış ve ülke ekonomisinin durumunun da gözler önüne serildiği ittifak aday adayı ziyaretinde CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Bülent Bozdoğan, sıcak ve samimi bir atmosferde karşılanıp uğurlandı.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.