İKEM Hatay Şampiyonu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Özel İkem Anadolu Lisesi 2018-2019 okul sporları liselerarası basketbol genç kızlar kategorisinde rakiplerimi sırasıla Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi, Yüksel Kemal BEHZATOĞLU, Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Meslek Teknik Anadolu Liselerini yenerek yenilgisiz. Hatay Şampiyonu oldu.

Bu kupayı ardarda altıncı kez okul müzesine taşıyan ikem koleji genç bayan basketbol takımı geçtiğimiz hafta da KÜLÜPLERARASI basketbol U18 genç KIZLAR karşılaşmalarında Hatay Büyükşehir Belediyesi ile kendi sahasında karşılaşmış ve orada da ardarda dördüncü şampiyonluğa ulaşmıştı. Bilindiği üzere okullarda ve kulüplerde ülke çapındaki başarılarıyla anılan ve takdir gören ikem koleji bu sene de hedeflerini yüksek tutuyor. Okul ve kulüpler olmak üzere yoğun bir maç trafiğine giren ikem koleji basketbol takımı okullarda ve kulüplerde bölge şampiyonasına gidecek burada da ilk hedef bölge şampiyonu olmak ve ardından Türkiye finallerine kalabilmek daha önce aşmış olduğumuz Türkiye derecelerinin üzerine çıkabilmek.  aynı zamanda akademik başarısı yüksek sporculardan kurulu bir yapıya sahip olan Eğitimin öncüsü ikem koleji akademik eğitimin yanısıra spor sanat ve sosyal alanlarda da bu başarısını sürdürmeye kararlı. 30. Yılının içinde olan  koca çınar İkem Koleji çeyrek asırı aşmanın da gururu içerisinde. İlkeli disiplinli çalışmalarının sonucu verimini kaliteli alan kurumumuz her alanda bu prensibini sürdürmeye kararlılıkla devam edecek. Konuyla ilgili olarak okulun beden eğitimi ve spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman özverili ve disiplinli çalışmanın sonucu gelen bu başarılar bizi gururlandırıyor ve daha büyük başarılara imza atmamız için bizi kamçılıyor. Altyapılarımıza önem vermeye başladık aşağıdan gelen sporcularımızla daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. İkem Koleji çok büyük  bir kurum. Böyle değerli bir kurumun çalışanı olarak yükümüz ağır. İyi işler çıkarttık daha da iyisini yapacağız buna eminim. Bu başarıda emeği geçen tüm İkem Koleji ailesine sonsuz teşekkürler ederim. İkem Koleji HAYALLERİNİZ HEDEFLERİMİZDİR.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.