DEFNE’DEKİ İÇME SUYU ARIZASINA HIZLI MÜDAHALE

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme suyu hatlarında oluşan arızalara ve sorunlara hızlı bir şekilde yapılan müdahaleler sayesinde su kaybının önlendiğini bildirdi.

ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne gelen şikâyetlerin koordineli bir şekilde tespit edildiğini ve müdahale edildiğini belirten Genel Müdürlük, her geçen gün müdahale sürecinin hızlandırıldığını vatandaş memnuniyeti odaklı hizmetlerin devam ettiğini açıkladı.

 

Defne ilçesine bağlı Hüseyinli Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ndeki içme suyu şebekesinde oluşan arızaya müdahale eden HATSU, arıza oluşan noktanın tespit edilmesinin ardından hattın yenilediğini ve bağlantılarının yapıldığını aktardı.

 

Yaşam kaynağımız olan suyun israf edilmemesi için ve su kaybının önlenmesi amacıyla mücadele verildiğini bildiren İdare, ayrıca eskiyerek deforme olan, paslı ve içi toprak dolu hatları yenilemek için çalışmalar gerçekleştirildiğine dikkat çekti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.