Sarcan: “Belen’de seçim çalışmalarımız hızla devam ediyor”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Adalet ve Kalkınma Partisi Belen İlçe Başkanı Fidan Sarcan, Belen’de başarılı bir seçim yaşanılacağını belirterek, ilçe yönetim Kurulu, Gençlik Kolları ile omuz omuza çalışmaya başladı.

Yönetime gelmesiyle birlikte Belen’de aktif bir çalışma temposunu yakalayan Belen Ak Parti İlçe Başkanı Fidan Sarcan, Ak Parti’nin 2023 vizyonu ve hedefi doğrultusunda çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Belen’de Ak Parti olarak iddialı bir çalışma temposu içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Sarcan, İlçe yönetim Kurulu, Kadın Kolları Başkanı Meltem Çelik ve yönetimimiz, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Sercan Bulut, gençlik yönetim kurulumuz ve partililerimiz ile omuz omuza sahalarda çalışıyoruz.” diye konuştu.

Göreve gelmesi ile hummalı bir çalışma temposu yakalayan Başkan Fidan Sarcan, mevcut Belediye Başkan aday adaylarına eşit mesafede olduklarını ifade ederek “Genel Başkanımız-Cumhurbaşkanımız hangi adayı açıklarsa onun arkasında duracağımızı ve partimizin ve adayımızın kazanmamsı için İlçe yönetimimiz ile Gençlik Kollarımız ile gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de çalışacağımızı her fırsatta dile getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.