CUMHURBAŞKANI AÇIKLAYACAK MI?

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı’nın Adalet ve Kalkınma Partisinden İskenderun Belediye Başkan Adayı olduğu İskenderun gündemine bomba gibi düştü.

MÜSİAD Hatay şube Başkanlığı, İskenderun Organize Sanayi Başkanlığı görevini de yürüten Fatih Tosyalı, kentimizin başarılı sanayici ve işadamlarından.

Tosyalı’nın Adalet Kalkınma Partisinden adaylığı, parti içinde olduğu kadar İskenderunlular için de büyük bir sürpriz oldu.

Cumhurbaşkanı ve Ak parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu hafta içerisinde Fatih Tosyalı’nın İskenderun Belediye Başkan Adaylığı’nın açıklanması bekleniyor.

Fatih Tosyalı kimdir?

Fatih Tosyalı, 1966 senesinde Hatay’da dünyaya geldi.  Çalışmaya ağabeyi Fuat Tosyalı gibi babasının dükkanında başladı. 1988 senesinde kurulan Tosyalı Metal A.Ş.’nin kuruluşunda etkin rol alan Fatih Tosyalı, 1993 senesinde Tosyalı Demir Çelik San. A.Ş.’nin aile şirketi olarak kuruluşunda etkin rol aldı. 1998 senesinde Tosçelik Profi ve Sac End. A.Ş.’yi kurdu.

Fatih Tosyalı, Tosyalı Holding’teki görevinin yanı sıra, üç dönemdir MÜSİAD Hatay şubesinin başkanlığını da yapmaktadır.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.