Güler’den 10 Aralık İnsan Hakları günü mesajı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler 10 Aralık İnsan Hakları günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı İbrahim Güler 10 Aralık İnsan Hakları günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında;
İnsan Hakları Evrensel Bildirisi’nde; “Bütün insanlar özgür, onur ve haklar bakımından eşit doğarlar. Akıl ve vicdanla donatılmışlardır, birbirlerine kardeşlik anlayışıyla davranmalıdırlar. Yaşamak, özgürlük ve kişi güvenliği herkesin hakkıdır”. Diyor.

Görüldüğü gibi insanın yeryüzündeki her toprak parçasında güvenli bir şekilde yaşama hakkı bulunmaktadır. Kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur ve hiç kimse birinin yaşama hakkını elinden alamaz”. Güler, “İnsanlar birbirlerine üstünlük ve ayırımcılık yapmadıkları sürece bir arada barış içinde yaşamaları kaçınılmazdır.

İnsan haklarından bahsettiğimiz bu günde dünyanın çeşitli yerlerinde çocuklar ve mazlum halklar hunharca katlediliyor. Toprak uğruna, petrol uğruna yapılan bu katliamların hesabını bütün dünya vermek zorundadır.

Barış içinde yaşamak tüm insanların hakkıdır.
Bu duygularla Herkesin 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutluyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.