Dr. Yusuf Civelek’ı “sağlık durumu siyasete izin vermedi”

Published on:  /   1 Yorum

CHP’nin İskenderun Belediye Başkan adaylığı için siyaset arenasına çıkan aday adayları ararsında adı sık konuşulan İskednerun’un eski Belediye Başkanı  Dr. Yusuf Civelek, sağlık durumunun halen siyaset yapmaya hazır olmadığını gerekçesiyle çekildiğini açıkladı.

Kalp sorunu ile ilgili anjiyo sonrasında by-pass olma durumu doğabileceğini doktorlarının önerileri doğrultusunda bu kararı aldığını kaydeden Dr. Yusuf Civelek açıklamasında “Rahatsızlığım sonrası dinlenmeyi sürdürüyorum. Bir ay sonra anjiyo olma durumu var. Sonrasında by-pass olabilir. Seçmenin benden adaylık beklentisini şükranla karşılıyorum. Herkesin takdir edebileceği gibi sağlık, bir insan için en önemli unsurdur. Ancak şu an yoğun tempolu seçim kampanyası içinde olabilecek kadar şartlar yok. Bu işe girişip yarım bırakmayı da seçmene ve halkıma karşı olan sorumluluktan dolayı doğru bulmuyorum” dedi.

Kategori:

1 Yorum

  • Serap
    Reply

    İskenderun için büyük kayıp.. Allah şifalar versin..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.