İbrahim Güler’den 3 Aralık “Dünya Engelliler Günü” mesajI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hızla büyüyen, çalışkan ve dinamik bir nüfusa sahip olan ülkemizim, bir dünya gerçeği engelli oranı da mevcut olduğunu belirten Ak Parti HBB Adayı İbrahim Güler, “Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatta birçok ihtiyacı çözüm beklerken Ak Parti iktidarları döneminde çok büyük reformlar yapıldı.” dedi. 

Güler mesajından şunları söyledi;

“İhmal edilen ve görmezden gelinen engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşamdaki ihtiyaçlarını önemseyen Ak Parti hükümetleri, toplumda yer alma hakkını önemseyerek kanuni yasal düzenlemeler yaparak ihmal edilmişliğin önüne geçti. Sosyal devlet ilkesini baz alan Ak Parti engellilerimizin çağdaş ülkelerdeki gibi sosyal hizmet ve güvenceye kavuşmasını sağladı. Özürlüler kanunu ile birlikte engellilerimizin iş hayatında daha etkin yer almalarını sağladık ve özel sektörlerde özürlü istihdamını teşvik edici hatta zorlayıcı kanunlar çıkardık. Önce insan politikasını önemseyerek , eşit haklara sahip olması gereken engellilerimizi de topluma kazandırdık. Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bütün toplumumuzu, bu alanda daha sorumlu davranmaya, daha yüksek bir hassasiyet göstermeye ve özürlülük sorununun çözümüne katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Bu düşüncelerle Dünya Engelliler Günü’nün engelli vatandaşlarımız ve tüm dünyadaki engelliler için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.