Hataylılar BEE’O ile Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Semineri’nde buluştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 Düzenlediği seminerler ile halkı beslenme ve sağlıklı yaşam konularında bilinçlendirmeyi amaçlayan ve beslenmede arı ürünlerinin önemini vurgulayan BEE’O, Türkiye’nin dört bir yanında verdiği seminerler dizisine bir yenisini daha ekledi.

Kurulduğu günden bu yana arı ve arı ürünleri ile ilgili doğru bir bilinç yaratma misyonu ile etkinlikler düzenleyen BEE’O, Hatay’da uzmanlar ile gerçekleştirdiği Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Seminerleri’nde, ebeveynleri ve sağlıklı yaşama önem verenleri bir araya getirdi.Seminer, BEE’O sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ücretsiz olarak gerçekleştirildi.

“Sağlıklı Çocuklar, Mutlu Yarınlar…” mottosu ile alanında uzmanların yer aldığı seminerler dizisi, 27 Kasım Salı günü Hatay’da gerçekleştirildi. Özellikle çocuk sağlığı ve beslenmesi üzerine kamuoyunu bilinçlendirmeyi amaçlayan seminer, katılımcıların yoğun ilgisini gördü.

HATMEK Konferans Salonu’nda düzenlenen seminer, BEE’O Propolis Genel Müdürü Kurucu Ortak Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı’nın açılış konuşması ve sonrasında propolisin sağlık ve beslenme açısından önemine dair verdiği bilgiler ile başladı. Tanuğur, konuşmasında propolisinbeslenmedeki rolü ve Anadolu propolisinin farkı hakkında önemli bilgiler verdi.

Seminerde ayrıca Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktoru Elif Çakır, çocuk beslenmesi ve ek gıdaya geçiş hakkında bilgi verirken, Diyetisyen Gülden Kılınç ise arı ürünlerinin sağlıklı beslenmedeki yerinden bahsetti. Son olarak Psikoterapist/Pedagog Serap Melek Kılıç, yine çocuklarda beslenme rutinine dair bilgilerini paylaştı.

BEE’OPropolis Hakkında

 

Türkiye’de daha önce üretilmeyen propolisi yine Türkiye’de ilk kez “Sözleşmeli Arıcılık” modeli ile üretmek adına KOSGEB destekli Ar-Ge projesi ile 2013’te kuruldu. Arı ürünleri alanındaki uzmanlığıyla propolis, arı sütü, bal, polen ve arı ürünleri içeren %100 doğal ve sağlıklı sürülebilir karışımlar üreten BEE’O, İTÜARI Teknokent firması ürünü olarak, Türkiye’de ilk defa yerli üretimini başlattığı propolis için,yine İTÜ ARITeknokent’te geliştirdiği özütleme yöntemiyle pek çok ödüle layık görüldü. 9’u uluslararası 13’ü ulusal olmak üzere 22 farklı ödülün sahibi olarak, ürünlerini BEE&YOU markasıyla da ABD ve Avrupa başta olmak üzere tüm dünyada satışa sunuyor ve Anadolu propolisini bir dünya markası yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.