Öğrencilerin dayanışma ruhunu yaşatan proje

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, İKEM Koleji’ni konuk etti. İKEM Koleji İlk ve Orta Okul Müdürü Emine Pişkinpaşa ve beraberindeki öğretmenlerle birlikte İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğini ziyaret eden öğretmenler, dernek bünyesindeki çocuklara ayakkabı ve bot hediyeleriyle geldiler.

İKEM Koleji Müdürü Emine Pişkinpaşa ve beraberindeki öğretmenler, çocukların yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek amacıyla İKEM’li öğrencilerinin kendi katkılarıyla 40 çocuğa kışlık ayakkabı ve bot hediye ettiklerini belirtti.

24 Kasım Öğretmenler gününe de denk gelen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, İKEM’in bugüne kadar derneğimize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü’ne denk gelen ziyarette çocuklar, öğretmenlere birer demet çiçek sunarak öğretmenler günlerini kutladı.

Dernek başkanı ve İKEM’li öğretmenlerin bu anlamlı günde bir araya gelmeleri topluma örnek olurken çocukların yüreğindeki dayanışma duygularını da pekiştirdi. Okul Müdürü Emine Pişkinpaşa, bundan sonraki süreçte de devam edeceğini, öğrencilerini birlik ve dayanışma ruhunu yaşatacak ve pekiştirecek çalışmalar ve projeler ve yaşama geçireceklerini belirti. 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.