BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ’NİN GÖRKEMLİ SAHNESİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI 

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına, Öğretmenler Günü programını hazırlayan ve ev sahipliği yapan Bahçeşehir Koleji, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve diğer protokol üyeleri ile öğretmenlerin katıldığı program; hem duygulu, hem de coşkulu anlara sahne oldu.

Kutlamalar Okul Müdürü Mustafa UÇAN yaptığı açılış konuşmasında; ‘’ İnsanın hayatta karşılaşacağı en büyük şanslı anlarından biri de hayatına dokunan bir öğretmene rast gelmesidir, dileğim tüm meslektaşlarımın öğrencilerinin hayatlarına dokunmasıdır’’ diyerek, eğitimin ve öğretmenin önemini ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmelerle vurguladı. Başöğretmen M. Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı yıllarından itibaren eğitime ve öğretmene özel bir önem verdiğini, akıl ve bilim yolunda, demokratik ve laik bir eğitim sistemi kurduğunu vurguladı.

Göreve yeni başlayan Aday Öğretmenlerin yemin töreninden sonra, emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgelerini, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan vererek, öğretmenlere hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğretmenlere ve öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Bahçeşehir Koleji öğretmenlerinin yer aldığı ‘’Geçmişten Günümüze Eğitimde İnciler’’ adlı drama izleyenlere hem düşündüren hem de duygulandıran sahneleriyle, izleyenlerden büyük ilgi gördü.

Yine Bahçeşehir Koleji öğretmenlerinin yer aldığı Ankara Zeybeği salondaki öğretmenleri ve konukları coştururken, büyük alkış ta aldı. Öğretmen Marşının söylenmesinin ardından, Şehit Öğretmenler anısına, tüm öğretmenlerin ve protokolün katılımıyla söylenen ‘’Memleketim’’ şarkısı duygulu anlara sahne oldu.

Törenler, okulun fuaye alanında sergilenen ‘’Köy Enstitüleri, Öğretmen Okulları Fotoğraf Sergisi’’ ve okulun fuaye alanındaki resim sergisinin gezilmesi, ikramlarla son buldu. Törene katılanlar programdan dolayı yaşadıkları duyguları ve memnuniyeti performans sergileyen öğretmenlerle paylaşarak, tebrik ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.