Merhum Mustafa Uyan için Yasin-i Şerif okutuldu…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şube’nin merhum başkanı Mustafa Uyan için TÜED İskenderun Şubesinde vefatının 40. Günü dolayısıyla Yasin-i Şerif okutuldu. 

Merhum başkan Mustafa Uyan’ın ruhuna okutulan Yasin-i Şerif, Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik tarafından gönüllü olarak okundu. Düzenlenen mevlide CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Bozdoğan, SP İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik, SP İskenderun İlçe Teşkilat yöneticileri, dernek üyeleri, merhum Mustafa Uyan’ın çok sayıdaki dost ve sevenleri katıldılar. Yasin-i Şerif sonrası katılımları için tüm konuklara teşekkür eden TÜED İskenderun Şube Başkanı Hüseyin Göde “Mustafa Uyan başkanımıza bir kere daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Buraya gelen ve dua için el açan herkese teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Mustafa başkanın bıraktığı TÜED hizmetini kaldığı yerden devam ettirme gayretinde olacağız. Emeklilere hizmet en önde gelen ilkelerimizden biridir” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.