10. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER VE SPOR KONGRESİ HATAY’DA

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 23-25 Kasım tarihleri arasında 10. Uluslararası Sosyal Bilimler ve Spor Kongresi’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın sanata ve kültüre verdiği önem doğrultusunda birbirinden nitelikli çalışmalar gerçekleştiren HBB, daha önce farklı ülkelerde 9 kez düzenlenmiş olan Uluslararası Sosyal Bilimler ve Spor Kongresi’ni; üç semavi dinin iç içe yaşadığı, çeşitli medeniyetlere ait kültürel izlerin somut bir biçimde görülebildiği, hoşgörü, huzur ve medeniyet şehri Hatay’a taşıyor.

Eğitimden spora, ekonomiden edebiyata kadar pek çok konunun alanında uzman üniversite hocaları tarafından tartışılacağı kongrede, Türk Tasavvuf Müziği’nin önemli temsilcilerinden biri olan Mustafa Demirci de mini bir konser verecek.

Kongrenin, 12 Aralık 1916’da Hatay Reyhanlı doğumlu olan Cemil Meriçe adandığının altını çizen yetkililer, 23 Kasım Cuma günü saat 10.00’da HATMEK’te başlayacak olan ücretsiz etkinliğe tüm Hatay halkının davetli olduğunu bildirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.