BEE’O Beslenme Ve Sağlıklı Yaşam Semineri İle Hatay’da

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye’nin ilk ve tek inovasyon ödüllü yerli propolis üreticisi BEE’O, Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği sağlıklı yaşam seminerleri dizisine Hatay’da devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana sağlıklı yaşam ve beslenmeye dair gerçekleştirdiği seminerlerle adından sıkça söz ettiren BEE’O, seminer dizisini Hatay’a taşıyor. Seminer, 27 Kasım Salı günü HATMEK Konferans salonunda gerçekleşecek.

Beslenme ve sağlıklı yaşam üzerine gerçekleşecek olan seminerde BEE’O Propolis Genel Müdürü/Kurucu Ortağı Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı, propolisin sağlık ve beslenme açısından önemiyle ilgili katılımcıları bilgilendirecek. Seminerin bir diğer konuşmacısı olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktoru Elif Çakır, çocuk beslenmesi ve ek gıdaya geçiş hakkında bilgi verirken, Diyetisyen Gülden Kılınç ise arı ürünlerinin sağlıklı beslenmedeki yerinden bahsedecek. Son olarak, Psikoterapist/Pedagog Serap Melek Kılıç, yine çocuklarda beslenme rutinine dair bilgilerini paylaşacak.

Saat 12.30 ile 16.30 arasında gerçekleşecek olan seminere katılım ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Seminer akışı ise şu şekilde;

12:30 – 13:00 Kayıt

13:00 – 13:45 Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif TANUĞUR SAMANCI

Propolisin Sağlık ve Beslenme Açısından Önemi

13:45 – 14:15 Çocuk Sağ. ve Hast. Uzm. Dr. Elif ÇAKIR

İlk Bin Gün Çocuk Beslenmesi ve Ek Gıdaya Geçiş

14:15 – 14:45 Kahve Arası

14:45 – 15:15 Diyetisyen Gülden KILINÇ

Sağlıklı Beslenmede Arıcılık Ürünleri

15:15 – 15:45 Psikoterapist / Pedagog Serap Melek KILIÇ

Çocuklarda Zorlanmadan Beslenme Rutini

15:45 – 16:00 Kapanış ve Teşekkür Belgesi Takdimi

16:00 – 16:15 Çekiliş Sonucu Hediyelerin Takdimi

BEE’O Propolis Hakkında

Türkiye’de daha önce üretilmeyen propolisi yine Türkiye’de ilk kez “Sözleşmeli Arıcılık” modeli ile üretmek adına KOSGEB destekli Ar-Ge projesi ile 2013’te kuruldu. Arı ürünleri alanındaki uzmanlığıyla propolis, arı sütü, bal, polen ve arı ürünleri içeren %100 doğal ve sağlıklı sürülebilir karışımlar üreten BEE’O, İTÜ ARI Teknokent firması ürünü olarak, Türkiye’de ilk defa yerli üretimini başlattığı propolis için, yine İTÜ ARI Teknokent’te geliştirdiği özütleme yöntemiyle pek çok ödüle layık görüldü. 9’u uluslararası 13’ü ulusal olmak üzere 22 farklı ödülün sahibi olarak, ürünlerini BEE&YOU markasıyla da ABD ve Avrupa başta olmak üzere tüm dünyada satışa sunuyor ve Anadolu propolisini bir dünya markası yapma yolunda.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.