CHP’li Bozdoğan’dan Cıncık ve yönetimine kutlama ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Belediye İskenderun Belediye Başkan aday adayı Ahmet Bülent Bozdoğan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Yapılan genel kurul sonrasında İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin çalışmalarından bahseden Başkan Veysel Cıncık, yeni dönemde yapılacak çalışmaların bu güne kadar yapılanların da üstünde olacağı mesajını verdi.
Belediye Meclis Üyeliği Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği, Organize Sanayi Bölge Başkanlığı görevlerinde bulunduğunu anlatan Ahmet Bülent Bozdoğan, yönetici olduğu dönemlerde yaptı çalışmalardan örnekler verdi.
Bugüne kadar 3 kez aday adayı olduğunu belirten Bozdoğan, “Aday olmam ve kazanmam halinde bilgi ve birikimimi bir mühendis olarak yararlı çalışmalar yapacağıma inanıyorum. Bilgi ve birikimimi kenti yönetmek için kullanacağım. İskenderun’da refah seviyesini yükseltmek, modern kent ruhunu oluşturmaktır. Belediyecilik ve kent kültürünün daha yüksek seviyelere çıkması için ekibimle birlikte çok çalışacağım” dedi.
Ziyaret için teşekkür eden İGC Başkanı Veysel Cıncık, Belediye İskenderun Belediye Başkan aday adayı Ahmet Bülent Bozdoğan’a başarılar diledi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.