Kültür Kentleri Birliği Platformu’ndan Kezban Kuran’a ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kültür Kentleri Birliği Platformu,  Hatay’da yaşayan bir grup sanatçı ve edebiyatçılara “Yaşayan Değerlerimiz” ziyaretleri çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda; Kültür Kentleri Birliği Platformu üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Hatay Şube Başkanı Doç. Dr. Kezban Kuran’ı 11 Kasım 2018 Pazar günü saat 15.00’da Bahçelievler’deki evinde ziyaret etti. Güzel sohbetler eşliğinde konuklarını ağırlayan Başkan Kuran’a konukları, misafirperverlikleri için kendisine ve ailesine teşekkür etti.

Kültür Kentleri Birliği Hatay Başkanı Nebih Nafile’nin şahsında;  ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ADD Hatay Şube Başkanı Doç. Dr. Kezban Kuran, şu ifadelerle duygularını dile getirdi:

“Kezban Kurandan gelen mesajı aktarıyorum; Kültür Kentleri Birliği Hatay başkanı  sayın Nebih Nafile ve  değerli  üyelerine ziyaretlerinden ve armağan ettikleri birbirinden değerli kitapları için  yürekten teşekkür ediyorum. Okudukları şiir ve yaptıkları sohbetten çok keyif aldık. Duygu yüklü bu güzel insanları evimde ağırlamaktan ve sohbet etmekten onur duydum. Kendilerini kültürümüze ve sanata yaptıkları hizmetten dolayı bir kez daha kutluyor ve ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.