Hatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nden Organ Bağışına duyarlılık

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi sosyal çalışmalarındaki duyarlılığını sağlık alanına da taşıdı. Hatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin hazırlamış olduğu konferans ve tek perde tiyatro oyun, 9 Kasım Cuma günü saat 17.30 da Hatmek binasında seyirciyle buluştu.

Aynı zamanda etkinlik kapsamında Hatay Mustafa Kemal üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi ABD Öğretim Üyesi Uzman Doktor Erol Kılıç Antakya İlçe Müftüsü Necati Şafak Ehdav Genel Başkanı Ali Yeral, düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı. Konferansın Moderatörlüğünü Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi Ve Travmatoloji ABD Öğretim Üyesi Profesör Doktor Aydın Erkalaycı yaptı.

Hatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Reşat Kayman, etkinlik ile ilgili “ 3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanan Organ Nakli ve Bağış Haftası Dolayısıyla Gençlik Meclisi olarak tek perdelik tiyatro muzlu gerçekleştirdik” dedi

.

Etkinliği Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Gülçin Erdem Timur, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay milletvekilleri İsmet Tokdemir ve Mehmet Güzelmansur da katıldı.  Hatay Kent Konseyi gençlik Meclisi’nin düzenlediği etkinliğe Hataylılar büyük ilgi gösterdi seyirciler emeklerinden dolayı  Hatay Kent Konseyi gençlik Meclisi Başkanı Reşat Kayman ve ekibine teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.