Bozdoğan: “Devrimlerinin ışığında yürüdüğümüz yol çağdaşlık yoludur”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Bülent Bozdoğan, “10 Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80. Yılında özlem, şükran ve minnetle anıyoruz.” dedi.

“Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” diyen Mustafa Kemal Atatürk, halka ümmet toplumu olmayı değil, millet olma bilincini aşılayan Atatürk’ün  İlke ve Devrimleri ışığında;herkesin  eşit hak ve sorumluluk sahibi birer yurttaş olma bilincine eriştiğini vurguladı.

Ahmet Bülemt Bozdoğan, açıklamasının devamında; “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyen Atatürk’ün ilke devrimlerinin ışığında yürüdüğümüz yol çağdaşlık yoludur.

Bu yolun sorumluluğu ve bilincinde olan bizler, dünden daha çok Atatürk ilke ve devrimlerine sıkı sıkıya sarılacak ve yılmaz bekçisi olacağız.
O’nun İlke ve Devrimlerine, Cumhuriyetin kazanımlarına sıkı sıkıya sarılacak ve bu değerlerimize omuz omuza sahip çıkacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle Kurtuluş Savaşımızın lideri Başkomutanımız, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80 yılında; saygı, minnet ve şükran duygularıyla bir kez daha anıyoruz. Ruhu şad olsun.” dedi.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.