BAŞKAN CULHA’DAN “10 KASIM” MESAJI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde bir anma mesajı yayımladı.


Başkan Nazım Culha, mesajında şu ifadelere yer verdi: “10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüzleştiği tarihtir. Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, Cumhuriyetimizin ilke ve prensiplerine sahip çıkma kararlılığımızı da yinelediğimiz gündür. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, tarihe yön vermiş büyük insanlar arasında, görevini tamamlamış ve emanetini gönül rahatlığıyla bizlere devrederek sonsuz uykusuna dalmıştır. Bugün de, dün olduğu gibi Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giderken, bağımsızlığımızdan ve duruşumuzdan ödün vermeden Cumhuriyet ve Demokrasi için var gücümüzle çalışacağımızın bilinmesini isteriz. Türk milletinin yüreğinde ölümsüzleşen Büyük Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yılında bir kez daha sevgi, saygı ve minnetle anıyor, önünde saygıyla eğiliyoruz.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.