İskender Yönden İskenderun Kaymakamı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bursa Kestel Kaymakamı İskender Yönden,  İskenderun Kaymakamlığı’na atandı.Recep Soytürk’ün Kilis Valiliği’ne getirilmesiyle boşalan İskenderun Kaymakamlığı’na getirilen İskender Yönden, kısa süre öncesine kadar Erzin’de de Kaymakamlık yapmıştı.

İskenderun’un yeni Kaymakamı İskender Yönden, 1971 Adana-Kozan doğumlu. Daha önce Kayseri Sarız, Siirt Şirvan, Osmaniye Toprakkale, Batman Kozluk, Hatay Erzin, Aydın Didim ve Bursa Kestel Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

İlk ve  Orta öğrenimini Kozan’da,  lisans eğitimini ise 1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetiminde tamamlamış ve mezun olduktan sonra İngiltere’de Yüksek lisansını yapan Yönden,  27 Aralık 1996 tarihinde Adana Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı. İngiltere’de yurtdışı stajını tamamladıktan sonra Adana Aladağ Kaymakam Vekilliği görevine atandı. Sırası ile Kayseri Sarız Kaymakamlığı, Siirt Şirvan Kaymakamlığı, Osmaniye Toprakkale Kaymakamlığı, Batman Kozluk Kaymakamlığı, Hatay Erzin Kaymakamlığı ve Aydın Didim ilçelerinde Kaymakamlık görevini yürüten İskender YÖNDEN,19 Ağustos 2017 tarih ve 2017/345 sayılı Müşterek Kararname ile Bursa’nın Kestel ilçesinde Kaymakamlık görevine başlamıştı. İyi derecede İngilizce ve orta derecede Fransızca bilen İskenderun’un yeni Kaymakamı İskender Yönden, evli ve iki çocuk babası.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.