TÜRKONFED, 22. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi’nin Hatay’da yapacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Doğu Akdeniz Sanayici ve İş adamları Dernekleri Federasyonu (DASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ekinci, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) tarafından ’22. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi’nin Hatay’da yapılacağını açıkladı.

Türkiye’nin gönüllük esasıyla bir araya gelmiş, en büyük bağımsız iş dünyası örgütü olan TÜRKONFED, Girişim ve İş Dünyası Zirvesi’nin 22’ncisini, “Güçlü İşletmeler, Güçlü Ekonomi” temasıyla Hatay’da gerçekleştireceğı buluşmaya Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan ve TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik de katılacak.

Girişim ve İş Dünyası Zirvesi’nin 22’si bu yıl 16-19 Kasım 2018 tarihlerinde Hatay’da gerçekleştirilecek. TÜRKONFED’in en büyük etkinliği olan Zirve, 29 federasyon ve 235 derneğin üst düzey yöneticileri ile iş insanlarını bir araya getirecek. TÜRKONFED üye federasyonlarından Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DASİFED) ev sahipliğindeki zirvenin açılışı TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan, TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik ve TÜRKONFED Başkan Yardımcısı-DASİFED Başkanı Faruk Ekinci tarafından yapılacak.

“Hatay iş dünyasının TÜRKONFED gibi üst çatı kuruluşumuza bağlı iş insanları ile bir araya gelmesini önemsiyoruz” diyen DASİFED Başkanı Faruk Ekinci, “Medeniyetler şehri Hatay, son 5 yıldır ülkemizin bölgesinde karşı karşıya kaldığı sorunlar yüzünden moral ve motivasyona ihtiyaç duymaktadır. TÜRKONFED ve TÜSİAD’ın en üst düzeyde bölgemize gelmesi, sorunları ve en önemlisi de çözümleri anlatması, Hatay’da ve bölgemizde pozitif bir atmosfer yaratacaktır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.