BAŞKENTTE HATAY GÜNLERİNDE, ARSUZ BELEDİYESİ STANDINA YOĞUN İLGİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valiliği ve Hatay Birlik Vakfı tarafından, Ankara’da düzenlenen “Başkent’te Hatay Günleri” etkinliklerinde, Arsuz Belediyesi standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bu sene 7.’si düzenlenen “Başkent’te Hatay Günleri” etkinliklerinde, Arsuz Belediyesi, yinediğer ilçe belediyelerinden farklı bir stant hazırlayarak vatandaşların beğenisini kazandı. Eşsiz doğasıyla, tarihi ve kültürel güzellikleri ile Türkiye genelinde adından söz ettiren Arsuz, başkentte düzenlenen Hatay Günleri etkinliğinde her yıl olduğu gibi bu yılda ilgi odağı oldu. Geçen yıl hazırlanan konseptte denizi Ankaralıların ayağına getiren Arsuz Belediyesi, bu yılda Arsuz’un doğal güzelliği olan ve Meryem Ana’nınEfes’e giderken yıkandığı yer olarak rivayet edilen, Meryem Ana Havuzu olarak da bilinen “Seydi”yi standına taşıdı. Bu doğa harikası manzaranın görüntüsünde vatandaşlar fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.