İSKENDERUN BAHÇEŞEHİR KOLEJİ CUMHURİYETFENER ALAYI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bahçeşehir bu yıl da İskenderun’da Fener Alayı düzenliyor. Fener Alayı, 28 Ekim Pazar günü saat: 19.30’da İskenderun sahil caddesi Park Forbes AVM önünden başlayacak ve İskenderun Atatürk Anıtı önünde son bulacak. Anıt Alanında ” Saygı Duruşu, İstiklal Marşı, öğrencilerimizin söyleyeceği şarkı ve marşlar” ile sona erecek.

Tüm bölge insanını Fener Alayı kortejine davet eden Bahçeşehir Koleji Müdürü Mustafa Uçan, Fener Alayı için ilgili resmi makamlardan izinler alındığını belrterek   “En önde Bahçeşehir Koleji Bando Takımı, sonra sırasıyla büyük boy Türk Bayrağı taşıyan öğrenciler, büyük boy Atatürk posteri taşıyan öğrenciler, Atatürk ve Cumhuriyetle ilgili sözlerden oluşan döviz ve pankartları, bayrak ve resimleri taşıyan öğrencilerve  katılan aileler’’  olacaktır. Bizi biz yapan temel değerlerimizi” kazandırmaya çalışıyoruz. Bu değerlerimizden biri de CUMHURİYET ‘tir. Bu yıl Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ünkurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı olduğu CUMHURİYETİMİZİN kuruluşunun 95. yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyoruz. Bizlerde İskenderun Bahçeşehir Koleji olarak bu kutlamalar çerçevesinde İskenderun’da bir Fener Alayı düzenlemek için hazırlıklara başladık. Fener Alayına, öğrencilerimiz ve aileleri, öğretmenlerimiz ve personellerimizin aileleri, akrabaları, yakınları, yaniBüyük Bahçeşehir Ailesi olarak katılacağız. Amacımız öğrencilerimizin ve gelecek-görecek  tüm çocukların hafızalarında güzel bir bayram anısı bırakmaktır. Fener Alayına çocuklarınızla birlikte, hatta mümkünse bir nostaljiyaşamaları için “dedelerle-ninelerle birlikte”, “Nerede o eski bayramlar?” diyen akrabalarınızla birlikte katılabilirsiniz. Kıyafet olarak, ‘’Türk Bayrağı  tişörtü, Atatürk tişörtü, kırmızı- beyaz kıyafetler’’ tercih edebilirsiniz. Günün anlamına uygun olarak evinizdeki bayrakları, Atatürk resimlerini getirebilirsiniz. Fener Alayı kortejinde taşıyacağınız bir FENER’itemin edebilirseniz, çocuklarınızın bu feneri  taşımasınıistiyoruz. Başta çocuklarımız olmak üzere, hepimiz için unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı Kutlaması olmasını diliyor, ilgi ve desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.