Öğrenciler Projelerini Başkan Seyfi Dingil’e sundu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

İskenderun Doğru Cevap Koleji Anasınıfı ve İlkokul öğrencileri sınıf öğretmenleri ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ederek hazırladıkları projeleri sundular.

ÇOCUKLARIMIZIN PROJELERİ GÖRÜLMEYE DEĞER

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” öğrencilerimizin projelerinin hepsi birbirinden değerli ve olumlu. Geleceğimiz emin ellerde. Öğrencilerimiz çevre ve insan hayatını kolaylaştıracak birçok proje geliştirmişler. Minik mucitlerin yapmış oldukları farklı projeler takdire şayan. Ben tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Geleceğin Türkiye’sini emanet edeceğimiz bu minik öğrencilerimize desteğimiz her daim devam edecek” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Öğretmenlerinin ve ailelerinin desteklerinin yanı sıra kendi özel çabalarıyla ilginç buluşların altına imza atan minik mucitler projeleri tek tek Başkan Seyfi Dingil’e uygulamaları olarak gösterdiler.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL GENÇ MUCİTLERİ TEBRİK ETTİ

Minik öğrencilere teşekkürlerini sunan Başkan Seyfi Dingil, çevre ve toplum adına önemli projeleri hayata geçiren öğrencilerin buluşlarını yakından incelerken, farklı bakış açıları ve yaklaşımlarıyla ilginç projeleri ortaya çıkartan öğrencileri tebrik ederek kutladı.

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.