Müslüm Ölmez: “Bıraktığım yerden başlayacağım”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Mete Aslan’ın ilk iki döneminde İskenderun Çay Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten Müslüm Ölmez, “Bıraktığım yerden başlayacağım” diyerek Çay Mahallesi Muhtarlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.  Müslüm Ölmez, muhtarlığı döneminde mahallenin çehresini değiştiren muhtar olarak tatınıyor.

“Mahallemi seviyorum, halkımı seviyorum, bayrağımı ve ülkemi seviyorum. Hizmet için yola çıktım. 10 yıl muhtarlık yaptım. Mahallemi iyi tanıyorum. Yapacağım hizmetlerle İskenderun’un köklü mahallelerinden olan Çay Mahallesi’ni örnek bir bir mahalleye dönüştüreceğim ekibimle birlikte” diye konuştu.

“Muhtarlık’ görevine “devam” kararı alan Ölmez, “1955 doğumluyum. Yüksek Okul mezunuyum Ziraat eğitimi aldım. Sudi Arabistan’da Türk Büyükelçliğinde Teminli Tercümanlık yaptım. Ülkemi, mahallemi ve insanlarımızı seviyorum” dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.