Hatmek Kursiyerleri Hünerlerini Sergiledi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Uzman kadrosu ve eğitimli hocaları ile birçok dalda eğitim vererek Hataylı vatandaşların meslek edinmelerine yönelik yoğun çalışmalar gerçekleştiren HATMEK, toplumun her kesiminden bireylerin, aktif ve üretken olmalarını vesile olmaya devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Hatay Mesleki Eğitim Kursları (HATMEK) kursiyerlerinin hazırlamış olduğu serginin açılışı, 15 Ekim Pazartesi günü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından gerçekleştirildi.

Sergi açılışına Başkan Savaş’ın yanı sıra HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı ve Mehmet Bozkurt HATMEK kursiyerleri katılım gösterdi.

“ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

HATMEK bünyesinde deneyimli eğitmenler tarafından verilen çocuk gelişimi kursunun sonunda; yaptıkları resim, oyuncak ve çeşitli objeleri sergileyen kursiyerlerin eserlerini tek tek inceleyen Başkan Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak, çocukların ve gençlerin daha sağlıklı ortamlarda eğitim alabilmesi için çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizdi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.