Makzume Anadolu Lisesi’nde kıyasıya çiçek tasarımı yarışması

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İstiklâl Makzume Anadolu Lisesi’nde çiçek semineri ve çiçek yarışması düzenleyen Manolya Çiçekçilik İşletmecili Musa Gündoğdu,  Okul Müdürü Turgay Çelikezen ile birlikte çiçek buketi tasarımında derece alan öğrencileri ödüllendirdi.

“Her hayat bir çiçektir…” Sloganıyla yola çıkan ve aynı zamanda da İstiklâl Makzume Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı olan Musa Gündoğdu, çocukların yaptıkları tasarımları ile beğeni topladıklarını, çiçek tasarımlarını değerlendirirken de çok zorlandıklarını ifade etti.

Çiçek semineri ve yarışmasına. 9 ve 10. sınıf öğrencilerinin aktıldığını kaydeden Gündoğdu, çocuklarla da çiçekçilik sektörü üzerine sohbet etti. .

Okul Aile Birliği Başkanı Musa Gündoğdu, çeşitli proje organizasyonları ile ilgili gençlere çiçeği ve çiçekçiliği sevdirmeye çalıştıklarını belirterek ,bu tarz etkinlikleri yapmaya devam edeceğini belirtti.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.