Kaymakam Aydın’dan Başkan Vurucu’ya Veda Ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yakın zamanda Belen Kaymakamlığından Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire  Başkanlığına ataması gerçekleşen Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’ya veda ziyaretinde bulundu.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’ya makamında veda ziyareti gerçekleştirdi. Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette, hem Aydın’ın gitmesinden duyduğu buruk üzüntüyü hem de yeni görevi dolayısıyla alacağı sorumluklarda onun adına yaşadığı gururdan bahseden Başkan Adnan Vurucu, “Kaymakamımız göreve başladığı günden itibaren her zaman omuz omuza çalışmaktan büyük gurur duyduğum, gönlü geniş bir insandır. Görev süresi boyunca İlçemize devletimizden gelen yatırımları en iyi şekilde değerlendirerek gerek Halk Eğitim Merkezimiz, Seyir Terası Sosyal Tesisi, Şehitler Abide Anıtı vs. gibi Belen’e yeni soluk kazandıran projelere imza atmıştır. Eğitim alanında yaptığı önemli çalışmalarla Belenli kardeşlerimizi her zaman memnun etmiştir. Yeni görev yerinde de kendisine yakışır başarılara imza atıp emin adımlarla ilerleyeceğinden şüphem yok. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Abdulaziz Aydın’da Başkan Vurucu’ ya teşekkürlerini iletirken Belen’i unutmayacağını dile getirerek; “ Sizlerle çalışmak benim için de büyük gurur
kaynağıdır, her zaman evim bildiğim, kardeş bulduğum insanlarla oldum. Birlikte çok güzel işlere imza attık, Belen’in yeri benim için her zaman farklı olacaktır.” İfadelerini kullandı. Ziyaretin ardından Abdulaziz Aydın, Başkan Vurucu, Meclis üyeleri ve Belediye personeli ile vedalaştı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.