Başkan Nehir Ankara’da Çeşitli Temaslarda Bulundu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, geçtiğimiz hafta SODEM ödül töreni ve Belediye Başkanları Toplantısına katılmak üzere Ankara’da bulundu. Bu esnada Hatay Eski Valisi ve şimdiki Ankara Valisi Ercan Topaca’yı ziyaret etti.


Görüşmede Topaca döneminde başlayan projeler ve Samandağ’da bugün itibarı ile sürdürülen hizmetler üzerine sohbet gerçekleşti.
Başkan Nehir Sosyal Medya hesabından yayınladığı gönderide; “ Ankara Valisin sayın Ercan Topaca bizi makamında kabul etti. İlgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum’ ifadelerine yer verdi.
Ayrıca Başkan Nehir, bu ziyaretler kapsamında CHP Milletvekili Kani Beko ve Disk/Genel-İş Başkanlarından Mehmet Güleryüz ile bir araya geldi. Görüşmede Türkiye’nin son durumu emekçiler açısından masaya yatırıldı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin işçi emekçi politikaları üzerine konuşuldu.
İzmir Milletvekili Kani Beko’nun Disk Eski Genel Başkanlığı döneminde Türkiye’de Taşerondan Kadroya geçen işçiler ilk defa Samandağ’da sendikalı olmuş, Samandağ Belediyesi ile Disk arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalanmıştı.

BAŞKAN NEHİR :”VARGÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ.”
Başkan Nehir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen Başkanlar Toplantısı ve Sodem Yerel Yönetim ödülleri törenlerine iştirak etti. Nehir, Samandağ Belediyesi  tarafından sunulan ve Sosyal Belediyecilik alanında başarılı olan Projenin ödülünü Genel Başkan
Kılıçdaroğlu’nun elinden aldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’un katıldığı törende 11 kategoride 96 üye belediyeden 340 projeden 35’i ödüle layık görüldü. Sosyal Belediyecilik dalında 6 Belediye ödüle layık görüldü. Samandağ Belediyesi “Kozanın İpeğe Heyecanlı Yolculuğu Projesi” ile Sosyal Belediyecilik alanında ödüllendirildi.
Başkan Nehir Değerlendirmesinde:” Sodem Yerel Yönetimler 2018 Ödüllerinde “Kozanın İpeğe heyecanlı yolculuğu “ adlı çalışmamız ile sosyal projeler ve istihdam alanında ödüle layık görüldük.
Ödülümüzü Genel Başkanımız sn.Kemal Kılıçdaroğlu’nun elinden aldım. Samandağ’ı daha yaşanabilir bir kent yapmak için vargücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.”dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.