Roka Balık Restoran Antakya’da

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Girişimciliğini Sezer Kara’nın yaptığı Roka Balık Restoran’ı Arsuz’dan sonra Antakya’da ikinci şubesini törenle hizmete açtı.

Sezer Kara ve eşi Nermin Yıldırım Kara’nın ev sahipliğinde düzenlenen açılış törenine Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, CHP Hatay İl Başkanı Av. Halil İbrahim Özgün, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, TMMOB Hatay Odası Başkanı Tahsin Kırık, DASİFED Başkanı Faruk Ekinci ve yönetimi CHP Defne İlçe Başkanı Ali Kemal Yeşiloğlu, CHP Antakya İlçe Başkanı Gökay Gökdemir, CHP Antakya Eski İlçe Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar ve eski milletvekillerinden Hasan Akgöl, Birol Ertem ve Mevlüt Dudu katıldı.

Hatay mutfağına lezzet katacaklarına inandığını vurgulayan Kara, Roka Balık ile  balık ve deniz ürünleri konusunda oldukça iddialı olduklarını söyledi.  Antakyalıların balık yemek için deniz kentlerine gitmelerine gerek kalmadan, deniz esintisini Roka Balık’ta hissedeceklerini söyleyen Sezer Kara, hedefinin Hatay’ın diğer ilçelerinde de Roka Balık’ın şubelerinin açılacağı mesajını verdi.  Sezer ve Nermin Kara çifti açılışta tüm davetliler ile tek-tek ilgilenerek güzel bir misafirperverlik örneği sergilediler.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.